Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Bitcoin Cash, Neo, Maker Prijs Analyse: 09 maart

Bitcoin Cash mikte op een beweging boven het $548,7-resistance level, maar het wachtte op een sterkere koopaanwezigheid voor een opwaartse doorbraak. Neo noteerde een solide bullish sentiment tijdens zijn opmars naar het 50% Fibonacci retracement-niveau. Tenslotte leek Maker grotendeels onaangetast door bredere marktindicaties en handelde onder zijn onmiddellijke weerstand op het moment van schrijven.
Bitcoin Cash [BCH]
Bron: BCH/USD, TradingView
Diepe correcties in de markt van Bitcoin Cash in 2021 leidden tot de ontdekking van sterke steunniveaus onderweg. Een pullback eind januari vond solide steun op het $370-prijsniveau, terwijl de correctie eind februari werd opgevangen rond de $442,21-mark. Beide bovengenoemde niveaus zorgden ook voor een bullish bounce back op de grafieken, waarbij de eerstgenoemde steun verantwoordelijk was voor BCH’s stijging naar een lokale high van boven $770.
Het On Balance Volume steeg gestaag en toonde een toestroom van kopers bij de $370-steun, maar het bleef vlak bij het andere steunniveau op $442,21. Op het moment van schrijven had BCH geprofiteerd van een bredere marktrally en mikte op een stijging boven haar weerstand bij de pers. De Awesome Oscillator registreerde stijgend momentum aan de bullish kant.
Neo [NEO]
Bron: NEO/USD, TradingView
Opeenvolgende groene candlesticks op de 4-uurs grafiek van Neo onderstreepten het bullish sentiment in de markt toen de koers werd afgebeeld boven het 38,2% Fibonacci retracement level. De RSI steeg scherp en kwam in de overboughtzone, op het moment van de pers. De MACD lijn won wat afstand op de signaallijn, terwijl het histogram stijgend bullish momentum noteerde.
Al deze signalen ondersteunden NEO om ook boven het 50% niveau te breken. De RSI moet echter in de komende sessies in de gaten worden gehouden, omdat deze wijst op een verzadiging van kopers in de markt. Als de index omdraait, zouden de beren het 38,2%-niveau opnieuw kunnen innemen.
Maker [MKR]
Bron: MKR/USD, TradingView
De ADX-indicator op Maker wees naar het zuiden vanaf de 10-markering en slaagde er niet in om positieve signalen van de bredere cryptomarkt te registreren. Hetzelfde was duidelijk bij het On Balance Volume dat vlak bewoog toen de koopdruk op het moment van schrijven gematigd bleef. De schaarse interesse in de MKR markt stelde de stieren voor een zware taak, vooral omdat de prijs onder de 200-SMA (groen) bleef.
Voor MKR leek een stijging boven haar weerstand op de persmomenten onwaarschijnlijk op de korte termijn en de consolidatie zou de komende sessies kunnen aanhouden.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,904.00 0.56%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,574.94 0.18%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.22%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.2%
  • bnbBNB (BNB) $ 310.42 1.4%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402427 0.53%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.33%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.375009 1.31%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092646 8.04%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09 1.61%