Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Bitcoin Cash, Dogecoin, FTX Token, Decred Prijs Analyse: 20 maart

Nadat de marktleiders Bitcoin en Ethereum lichtjes onder hun respectievelijke ATH’s handelden, bleven de meeste altcoins voorzichtig en toonden een consoliderende beweging, in afwachting van de volgende grote beweging. Dat was het geval met BCH, DOGE, FTT en DCR, die op het moment van schrijven allemaal beperkt werden tussen een krap kanaal.
Bitcoin Cash [BCH]
Bron: BCH/USD, TradingView
Rangebound beweging tussen $547,6 en $511,4 toonde consolidatie in de Bitcoin Cash markt, een toestand die gebruikelijk was bij de meeste altcoins sinds de koningsmunt zich terugtrok van recordniveaus. De voormalige top 10 cryptocurrency, BCH, handelde op $544,8 bij het ter perse gaan, met een market cap van iets meer dan $10 Miljard.
De Bollinger Bands toonden een lage volatiliteit en weerspiegelden het voorzichtige sentiment in de BCH-markt. Ondertussen was de Awesome Oscillator bullish-neutraal. Een stijging boven het huidige kanaal zou waarschijnlijk wat extra koop kunnen uitlokken, maar verkopers zouden in het vizier komen bij de $607-resistance. Als Bitcoin een nieuw recordniveau bereikt, zou BCH zichzelf waarschijnlijk boven het $600-niveau handhaven.
Dogecoin [DOGE]
Bron: DOGE/USD, TradingView
Net als zijn tegenhanger, BCH, bevond ook Dogecoin zich in een staat van evenwicht toen de prijs de afgelopen dagen schommelde tussen $0,059 en $0,056. De indicatoren gaven gemengde signalen met betrekking tot DOGE’s korte termijn traject. De Stochastische RSI hintte op een ommekeer na het sluiten van een bearish crossover in de overbought regio. Aan de andere kant kant kantelde de Awesome Oscillator lichtjes in het voordeel van de bulls.
Een beweging onder het huidige kanaal zou kunnen worden opgevangen bij $0.054-support. Omgekeerd zou een opwaartse breakout waarschijnlijk worden afgetopt bij het $0.063-niveau.
FTX Token [FTT]
Bron: FTT/USD, TradingView
Een bearish crossover in de MACD zag FTX Token afkoelen van recordniveaus en zuidwaarts bewegen op de 4-uurs grafieken. Op het moment van schrijven lag de snel bewegende lijn boven op de signaallijn, wat neutraliteit in de markt weerspiegelde. De accumulatieperiode vertegenwoordigde echter een belangrijke ontwikkeling voor de bulls op de lange termijn en een uptrend zou kunnen doorgaan na de stabilisatie.
De CMF bleef boven de halve lijn en toonde aan dat een gezonde instroom van kapitaal de FTT in de komende sessies waarschijnlijk zou kunnen zien vasthouden aan de onmiddellijke steun.
Decred [DCR]
Bron: DCR/USD, TradingView
Decred bevond zich ook in een stabilisatieperiode toen de prijs zuidwaarts bewoog vanaf recordhoogte en handelde onder $171,8 weerstand. Matige handelsvolumes en koopactiviteit werkten een gunstige uitkomst tegen, maar het optimisme kwam van een bullish twin peak setup op de Awesome Oscillator. De RSI wees ook omhoog vanaf het 50-niveau en toonde wat bullish kracht.
Een stijging boven de huidige weerstand zou DCR waarschijnlijk in de buurt van recordniveaus kunnen brengen, maar sterkere signalen waren nodig om een uitbraak te voorspellen. Een piek in de handelsvolumes zou DCR echter een boost kunnen geven naar een bullish resultaat.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,918.00 0.85%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,576.23 0.34%
  • tetherTether (USDT) $ 0.999878 0.11%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.09%
  • bnbBNB (BNB) $ 310.92 1.11%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402820 0.12%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.08%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.376463 1.3%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092705 7.01%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09 2.01%