Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Binance lanceert cryptobetalingsapp in alpha

In weer een veelbelovende ontwikkeling in het cryptocurrency-ecosysteem, heeft Binance zijn betalingsapp, Binance Pay, gelanceerd. De applicatie is beschikbaar in publieke alpha en bood een contactloze, peer-to-peer cryptobetalingsdienst voor wereldwijde gebruikers.
Als prominente crypto exchange heeft Binance zijn vleugels uitgeslagen in de peer-to-peer stroom en hoopt met zijn app de P2P markt te domineren. Het voerde een soft launch van de Binance Pay app in februari 2020 voor P2P betalingen. Het liet 250.000 gebruikers toe om het product te gebruiken en te beoordelen. Na bijna een maand, heeft Binance de app in alpha beschikbaar voor alle gebruikers, met toegevoegde functies zoals merchant-based transacties.
Volgens de CEO, Chanpeng Zhao AKA CZ:
“Binance Pay zal deel uitmaken van onze langetermijnontwikkeling om de crypto-reis te voltooien en mensen in staat te stellen in crypto te leven, vooral nu digitale betalingen een integraal onderdeel zijn van ieders dagelijks leven.”
De dienst is beschikbaar op de Binance-app en gebruikers zullen in staat zijn om hun betaalportefeuilles te financieren door fondsen van de spot wallet te verplaatsen. Het ondersteunt momenteel meer dan 30 cryptocurrencies, waaronder de grootste crypto, Bitcoin [BTC], en de grootste altcoin, Ethereum [ETH]. Afgezien van crypto ondersteunt de dienst vijf fiatvaluta’s, waaronder euro, Britse pond, Australische dollar, Braziliaanse real en Turkse lira.
CZ voegde daaraan toe:
“Traditionele betalingsinfrastructuurdiensten zijn doorzeefd met hoge transactiekosten; we zien dit Pay-product als een manier om een van de vele problemen en beperkingen van traditionele financiën op te lossen. Financiën is echt aan het verschuiven naar een digitale wereld en economie waarbij crypto de crux is van deze verandering die ten goede komt aan de grotere wereldbevolking die het nodig heeft.”
Dit draagt bij aan de toch al competitieve betalingsmarkt. Prominente traditionele betalingsbedrijven zoals Mastercard hebben hun focus zien verschuiven naar crypto en kondigden onlangs hun plan aan om crypto te introduceren bij hun grote groep gebruikers, terwijl Visa ook aan boord was om crypto toe te voegen in 2021.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 17,190.74 1.8%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,288.83 1.52%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.23%
  • bnbBNB (BNB) $ 297.09 0.5%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.26%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.06%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.404691 0.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.104973 1.79%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.319379 1.44%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.932725 7.43%