Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Algorand, Chiliz, Polkadot Prijs Analyse: 28 maart

Veel van de altcoins in de markt hebben de afgelopen dagen hun prijzen zien stijgen na een korte periode van neergang in de markt. Dit was het geval bij populaire altcoins als Algorand, Chiliz en Polkadot, die hun prijs zagen stijgen met tot wel 8 procent in de afgelopen 24 uur.
Algorand [ALGO]
Bron: ALGO/USD, TradingView
Algorand bezet momenteel de 39e plek op de lijst van CoinMarketCap en werd verhandeld op $1,18 na een prijsstijging van 8 procent te hebben gezien op de grafieken in de afgelopen dag tijd. De prijs van de munt kreeg een klap aan het begin van de afgelopen week, maar als men de lange termijn prijsactie van de munt zou onderzoeken, is het duidelijk dat ALGO is onderworpen aan een langdurige periode van consolidatie. De munt blijft bewegen tussen weerstand op $1.27 en steun op $0.96.
De MACD indicator heeft een paar dagen geleden een bearish crossover ondergaan en een trendomkeer staat op het punt te gebeuren nu de MACD dichter bij de signaallijn komt. De RSI-indicator zag er redelijk positief uit toen hij verder richting de overboughtzone ging.
Chiliz [CHZ]
Bron: CHZ/USD, TradingView
Deze maand was erg belangrijk voor Chiliz, want de munt zag een enorme prijsstijging. De afgelopen week was er echter sprake van een trendombuiging, toen CHZ voornamelijk werd gedenomineerd door verkopers. Echter, de dingen zijn aan het veranderen nu de munt weer omhoog blijft gaan. Op het moment van schrijven, had CHZ een handelsprijs van $0.52 en werd geconfronteerd met sterke weerstand op $0.79. Als de beren weer van zich zouden laten horen, dan kan CHZ vertrouwen op de sterke steun op $0.39.
EMA linten zullen waarschijnlijk helpen om de huidige prijsrange te ondersteunen, nadat ze zich onder de huidige handelsprijs van de munt hebben genesteld. De RSI indicator was onder de overbought zone gezakt, maar bleef er dicht bij, wat benadrukt dat de markt op dit moment voornamelijk gevuld is met kopers.
Polkadot [DOT]
Bron: DOT/USD, TradingView
De prijsactie van Polkadot was de afgelopen maand overwegend zijwaarts. Ondanks de recente kleine dips, heeft de munt stand gehouden. Op het moment van schrijven werd DOT gewaardeerd op $33,2 na een paar dagen terug van de steun op $28,1 te zijn gestuiterd. Weerstand rond de $39 prijsrange blijft ongeslagen en heeft het bullish momentum van de munt bij vele eerdere gelegenheden gearresteerd.
MACD indicator en Stochastics indicator signaleren een komende prijscorrectie. De MACD indicator heeft een bearish crossover ondergaan, terwijl de Stochastics indicator ver in de oversoldzone is gezakt – een veelvoorkomend signaal van toenemende bearishness in de markt.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,918.00 0.85%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,576.23 0.34%
  • tetherTether (USDT) $ 0.999878 0.11%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.09%
  • bnbBNB (BNB) $ 310.92 1.11%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402820 0.12%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.08%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.376463 1.3%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092705 7.01%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09 2.01%